середа, 7 березня 2012 р.

Керамічна черепиця - ч. 4

Керамическая черепица. Битумная черепица

Завдяки ангобірованієм, тобто нанесення шару тонкомолотий керамічної суспензії (ангоба) на сухий або первинно обпалений черепок для поліпшення товарного виду готового виробу шляхом зміни його кольору та отримання більш тонкої структури лицьової поверхні виробу. Також в суспензію можуть додавати різні оксиди металів, тим самим зраджуючи черепиці різні кольори і відтінки. У черепиці є дивовижна властивість змінювати колір залежно від влагонасищенних, так вранці вона може бути одного відтінку, після дощу іншого, а в суху погоду третього.

Керамічна черепиця - ч. 4



Керамічну черепицю можна монтувати без кріплення саморезами до 60 гр. це суттєво полегшує надалі обслуговування покрівлі, тобто ви без зусиль зможете розібрати невеликий шматочок покрівлі або замінити зіпсовану черепицю.



У черепиці подвійне замкове з'єднання, тому монтаж обрешітки вимагає точності виконання, як матеріал для решетування краще використовувати Вентильовані прогони, в цьому випадку ви зможете забезпечити чіткий крок обрешітки.


Багато хто вважає, що керамічна покрівля дуже дороге задоволення, але ми вважаємо, що це не зовсім вірно і з цієї причини виклали на сайті порівняльний розрахунок покрівлі з металочерепицею і керамічною черепицею. У середньому виходить різниця близько 5 тис. $ з 100 м2, а це не такі великі гроші для людей, які почали будувати будинок.

Керамічна черепиця - ч. 4

Немає коментарів:

Дописати коментар