субота, 4 лютого 2012 р.

Керамическая черепица, види покриття

Керамическая черепица, види покриття


Покриття керамічної черепиці, Керамическая черепица, черепиця Керамическая черепица випускається як без покриття так і з покриттям ангоба і глазур. Керамическая черепица без покриття має свої особливі властивості, а саме водопоглинання черепиці становить 5-6%. У зв'язку з цим Керамическая черепица може змінювати з часом свій колір на благородну патину, темніти або покриватися навіть мохом особливо в тих місцях, де над будинком знаходяться дерева або інші рослини.


Керамическая черепица без покриття дихає і є справді природним матеріалом. Натуральний цегельний колір черепиці залежить від складу вихідної сировини глини і утворюється при випаленні. Під час випалення при високій температурі відтінок керамічної черепиці закріплюється і залишається вже незміненим.


Кольори черепиці битумная черепица


Ангоб і Глазур - це щось більше, ніж колір

Поверхнева обробка обпаленої керамічної черепиці відрізняється від інших матеріалів своєю міцністю і стійкістю.


Керамическая черепица - оптимальный кровельный материал, который прослужит вам долго, и украсит вашу крышу по-особенному. Битумная черепица - оптимальная кровля в плане денежных затрат на материал, монтаж и транспортировку. Битумная черепица - качество и эстетика!

Це відбувається не за рахунок додавання фарби, а завдяки нанесенню шару глиняної субстанції з необхідними оксидами металу на висушену черепицю перед випалюванням. У печі відбувається плавка - з'єднання з керамічною основою - і таким чином кольорова поверхня стає такою ж стійкою, як і сама Керамическая черепица.

 


Водопоглинання керамічної черепиці з ангобом становить 3% цього достатньо для того, щоб Керамическая черепица не міняла колір і не обростала мохом. Водопоглинання керамічної черепиці з глазур'ю становить 0% тому саме це покриття продовжує термін життя черепиці до 200 і більше років.

Керамическая черепица, переваги поверхневої обробки:

- Поверхнева обробка разом з випалюванням збільшує міцність, морозостійкість і стійкість керамічної черепиці, тим самим продовжуючи термін її служби;

- Випаленням при високій температурі (більше 1000 ° С) стабілізується відтінок, зберігається краса і привабливість протягом всього терміну служби покрівлі з керамічної черепиці;


Керамическая черепица - оптимальный кровельный материал, который прослужит вам долго, и украсит вашу крышу по-особенному. Битумная черепица - оптимальная кровля в плане денежных затрат на материал, монтаж и транспортировку. Битумная черепица - качество и эстетика!


- Чудова стійкість до різних погодних умов, у тому числі до великих перепадів температури, а також до впливу УФ-випромінювання;

- Склоподібна поверхню глазур і матово-гладка поверхня ангоба мінімізують осідання сажі, бруду, проростання трави і моху;

- Економія часу і витрат, так як ангобірованная і глазуровані покрівля не потребує додаткової обробки або фарбування;

- Найякісніше і економічне рішення для кольорової керамічної черепиці.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар